Behandelingen

   



In mijn praktijk werk ik met NEI en NLP als behandeltechnieken.

Tijdens de eerste sessie bespreken we samen wat je hulpvraag en/of klacht is. Vind je het lastig om je hulpvraag of klacht onder woorden te brengen? Geen probleem, ook dan kan ik je helpen! 

Behandelduur
Hoelang het duurt voordat een klacht verminderd of verdwijnt is per persoon verschillend. Gemiddeld genomen zijn 1 tot 3 behandelingen voor een klacht voldoende! 

Belangrijk om te weten
    - Ben je onder behandeling van een arts of specialist?
Geen probleem! Je kunt je behandelingen bij een arts of specialist gewoon voortzetten en combineren met de behandelingen die ik verricht in mijn praktijk. Bij twijfel of medische noodzaak kan er na goedkeuring van jou, altijd overleg plaatsvinden met de behandelend arts of specialist.

Je behoudt ten allen tijden je eigen verantwoordelijkheid.

    - Slik je bepaalde medicijnen, supplementen of wordt er gebruikt gemaakt van andere (ondersteunende) middelen?
Neem gerust deze middelen mee naar het consult. De invloed van deze middelen op je systeem kan dan worden uitgetest. 

    - De praktijk is toegankelijk voor minder validen / invaliden.
 
    - Er is geen wachtruimte bij de praktijk waar je van te voren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen. 


Aanvullende kennis en kunde
Als NEI/NLP therapeut ben ik tevens in het bezit van een HBO diploma Pedagogiek. Pedagogiek is de wetenschap die zich richt op de ontwikkeling  van het kind tot aan de volwassenheid. Er wordt gericht op de gehele opvoeding, de ontwikkelingsfasen van kinderen (psychologisch en lichamelijk gezien), maar ook op de relatie tussen het kind en de omgeving; het kinderdagverblijf, de school, vriendjes, vriendinnetjes. Ook wordt er ingezoomd op problemen die zich voor kunnen doen tijdens de ontwikkeling; soms gaat het nou eenmaal niet helemaal vanzelf. Tijdens het volgen van de minor Forensische Orthopedagogiek, is er ruime kennis opgedaan over leer- en ontwikkelingsproblemen op allerlei niveaus en gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ADHD, autisme, dyscalculie en dyslexie.